Gå till innehåll

Varför fiber?

Varför ska du ansluta dig till fibernätet?

Fiber - nya tidens sätt att kommunicera

De senaste åren har det hänt oerhört mycket vad gäller fiberutbyggnaden på Sveriges landsbygd. Här finns engagemang och en vana att samarbeta. Dessutom finns mycket erfarenhet av att jobba i föreningar med en sund inställning till att satsa ideellt. Föreningar som idag är anslutna med modern fiber är ofta bättre uppkopplade än många städer och samhällen.

Om du ansluter din villa, gård eller företag till ett fibernät, gör du en smart investering i din fastighet. En anslutning innebär inte bara att du får tillgång till en
rad snabba och moderna tjänster – idag och i framtiden – dessutom blir din fastighet mer attraktiv och får ett högre marknadsvärde.

Att ringa, använda Internet och titta på TV via en fiberanslutning är ett både driftsäkert och framtidssäkert sätt att lösa sin kommunikation med omvärlden. Vi lever dock inte i en perfekt värld – det finns skeptiker till fibernät. I de flesta fall beror det på missförstånd eller kanske okunskap men framför allt att man tvekar inför investeringskostnaden. Man kommer dock oftast fram till en övertygande kalkyl om man jämför investeringskostnaden med fastighetens värdeökning och besparingar på abonnemang.

varfor-ansluta-till-fibernatet